Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Jarocin
Rezerwacja wizyty Jarocin
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Jarocin, ul. Piaskowa 5
Dietetyk: Piotr Kaźmierczak
Jarocin, ul. Piaskowa 5
Dietetyk: Centrum Jarocin
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 603 139 239

tel. 530 362 025

 Piotr Kaźmierczak
Piotr Kaźmierczak
 Centrum Jarocin
Centrum Jarocin
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

  • Dodaj opinie
  • Iwona

    Dieta skuteczna,jestem zadowolona moja waga spada. Polecam p. Piotra świetny dietetyk.

    18.05.2019
  • Ania

    Jak najbardziej mogę wystawić bardzo pozytywną opinię; p.Piotr to dobrze wykształcony dietetyk, z ogromnym doświadczeniem . Diety wspaniale ułożone dla mnie i mojej mamy z dużymi problemami zdrowotnymi. Idealne dopasowane i bardzo smaczne, I najważniejsze jest to, że kilogramy spadły Szczerze polecam!!!

    29.04.2019
  • Karol

    Wszytko ułożoe według ustaleń. Dieta smakuje i działa. Podoba mi się i polecam!!

    11.04.2019
  • Jacek

    Dieta skuteczna i ułożona pod mój budżet. Ok polecam

    02.04.2019
  • Iwona

    Jestem bardzo zadowolona. Moja waga spada oraz poprawiły się wyniki badań. Polecam

    05.03.2019
  • Ewa

    Ze współpracy z p.Piotrem jestem bardzo zadowolona. Dieta idealnie dopasowana i bardzo smaczna. P.Piotr to dietetyk godny zaufania, odpowiada na wszelkie pytania i dobrze motywuje.Bardzo polecam

    25.02.2019
  • Marek

    Dieta i plan aktywności fizycznej dobrany indywidualnie, specjalnie pode mnie. Super

    05.02.2019
  • Teresa

    Dieta dobrana pod kątem moich problemów zdrowotnych i pod moje upodobania. Bardzo mi odpowiada. Dieta miała pomóc mi w moim zdrowiu, a tu także zaczęła spadać moja waga. Fantastycznie. Świetny dietetyk.

    15.01.2019
  • Marian

    Jadłospis ułożony wprost pod moje dolegliwości żołądkowe. Bardzo dziękuję.

    04.12.2018
  • Jola

    Dobra opinia od mojej znajomej się potwierdza, Pan Piotr to znakomity dietetyk Ja również polecam!

    24.11.2018
  • Maria

    Wszystko mi odpowiada. Najważniejsze jest, że poziom cukru się obniżył. Gorąco polecam

    02.11.2018
  • Marika

    Obsługa dietetyczna na bardzo wysokim poziomie. Na każdej wizycie mam wszytko wytłumaczone i wyjaśnione. Ciesze się, bo z diety także korzysta moja rodzina. I moja redukcja wagi potwierdza, że dieta działa. Szczerze polecam p. Piotra

    30.10.2018
  • Mariola

    Świetny dietetyk. Najważniejsze, że dieta jest skuteczna.

    15.10.2018
  • Piotr

    Jestem zadowolony, polecam

    02.10.2018
  • Dariusz

    Przyszedłem do Pana Piotra w konkretnym celu; schudnąć kilka kilogramów i poprawić swoje nawyki żywieniowe. Udało się, osiągnąłem swój cel i w dodatku poprawiłem wyniki cholesterolu. Jestem bardzo zadowolony.

    19.09.2018
  • Magda

    Moja pierwsza dieta bez wyrzeczeń i ograniczeń. Szok!

    07.09.2018
  • Maja

    Dieta ułożona wprost pod mój stan zdrowia. Moja dieta jest normalna, mam wszystkie produkty, które lubię i kupuje na co dzień. Rewelacja!

    24.08.2018
  • Mariola

    Mój synek jest bardzo zadowolony. Posiłki mu smakują, są bardzo urozmaicone i co najważniejsze jest najedzony do syta! I widać, że waga spada. Polecam

    07.08.2018
  • Jarek

    Wszytko mi odpowiada. Czuję większą moc na treningach i tłuszcz zleciał.

    10.07.2018
  • Kinga

    Jestem bardzo zadowolona. Polecam

    09.07.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ